International Wine Challenge

 

 

 

 

 

IWC (International Wine Challenge) вважається першокласним і найбільш скрупульозним міжнародним дегустаційним конкурсом в галузі виноробства, який оцінює кожне вино наослып та судить кожного по своїй вірності стилю, по регіону та старовині.

З 2005 року, напередодні продажу журналу та конкурсу видавничого Дому William Reed Publishing (тоді в конкурсі брало участь близько 9тис. зразків), і до цього дня конкурс є одним з наймасштабныших за кількістю заявок на участь. Так, в 2012 році судді оцінювали 10тис. зразків.

Висвітлює результати конкурсу, який проходить щорічно на початку квітня, журнал Wine & Spirit.

Дегустація проводиться наосліп в три раунди, протягом трьох тижнів. Для проходження до другого туру вино повинно набрати не менше 84 балів зі 100. Працює на конкурсі понад 400 суддів.Протягом строгих процесів суддівства, кожне вино, що претендує на медаль, перевіряється в трьох окремих випадках, щонайменше 10 різними суддями і нагороди включають медалі (Трофеї, золото, срібло, бронза) та премії високої оцінки і відмінної якості.


IWC Commended

IWC Commended

докладніше

Ахашені
Teliani Valley

Червоне напівсолодке вино Ахашені
Червоне напівсолодке вино «Ахашені» контрольоване за місцем походження назви, виготовлено з відбірного винограду сорту Сапераві, вирощеного в специфічній зоні Ахашені в Кахетії. Характеризується темно-червоним забарвленням, чітко вираженим букетом, гармонійним смаком та оксамитовими шоколадними тонами.

Мцване квеврі біле сухе
Глехурі

Біле сухе вино Глехурі Мцване квеврі
Вино біле сухе Глехурі Мцване квеврі. Характеризується ароматом польових квітів, до якого гармонійно приєднуються м'які тони кураги та меду. Смак ароматний, середньої тривалості з вираженими танинами і приємною кислотністю.

Ркацителі квеврі біле сухе
Глехурі

Біле сухе вино Глехурі Ркацителі квеврі
Вино біле сухе Глехурі Ркацителі квеврі. Характеризується фруктовими і квітковими відтінками, смак вина свіжий, м'який, з хорошим балансом, помірним післясмаком та ароматом солодких прянощів.

Цинандалі витримане в дубових діжках
Teliani Valley

Біле сухе вино Цинандалі витримане в дубових діжках
Біле сухе вино Цінандалі витримане в дубових діжках контрольоване за місцем походження назви, виготовлене з сортів винограду Ркацителі та Мцване, зібраних вручну на старих та низьковрожайних виноградниках Цинандалі Характеризується приємним смаком цитрусових, ароматом білого персика, тропічних фруктів та французького дуба. Вино дозріває у французьких дубових бочках протягом…

Кіндзмараулі
Teliani Valley

Червоне напівсолодке вино Кіндзмараулі
червоне напівсолодке вино «Кіндзмараулі» контрольоване за походженням назви, виготовлено з відбірного винограду сорту Саперав, вирощеногоі в специфічній зоні Кіндзмараульскіх виноградників в Кахетії. Характеризується темно-червоним забарвленням, чітко вираженим букетом та гармонійним оксамитовим смаком.

Кісі Мцване
Teliani Valley

Біле сухе столове вино Кісі Мцване
Вино біле сухе столове «Кісі Мцване» виготовлено з сорту винограду Кісі, вирощеного в селі Ахмета, та сорту винограду Кахетинський Мцване, вирощеного в селі Ікалто. Характеризується яскраво вираженим ароматом білого персика і тропічних фруктів. Має світло-солом'яний колір і стійкий післясмак.

Манаві Мцване
Teliani Valley

Біле сухе вино Манаві Мцване
Біле сухе вино «Манаві Мцване» контрольоване за місцем походження назви виготовлено з відбірного сорту винограду Мцване, вирощеного в специфічній зоні Манаві в Кахетії. Характеризується м'яким ароматом цитрусових, стиглих фруктів, в яких відрізняються тони персика та груші. Має світло-солом'яний колір.

Мукузані
Teliani Valley

Червоне сухе вино Мукузані
Червоне сухе вино «Мукузані» контрольоване за місцем походження назви, виготовлено з відбірного винограду сорту Сапераві, вирощеного на виноградниках специфічної зони Мукузані в Кахетії. Вино дозріває в дубових бочках протягом 12 місяців, характеризується темно-рубіновим забарвленням, яскраво вираженим ароматом та ніжним букетом.

Саправі Розе
Teliani Valley

Рожеве напівсухе столове вино Саправі Розе
Рожеве напівсухе столове вино Саправі Розе. Виготовлено з відбірного сорту винограду Сапераві, вирощеного в Кахетії. Характеризується ароматом червоної смородини, полуниці, з цитрусовими нотками. Має ніжно-рожевий колір. Легкий і приємний смак робить його вдалим річним вином.

Сапераві
Teliani Valley

Червоне сухе столове вино Сапераві
Червоне сухе столове вино «Сапераві» виготовлено з відбірного винограду сорту Сапераві, вирощеного в Кахетії. Дозріває в дубових бочках протягом 3 місяців. Характеризується темно - рубіновим забарвленням, відрізняється екстрактивним, гармонійним смаком та приємною терпкістю.

Сапераві не фільтроване
Teliani Valley

Червоне сухе вино Сапераві нефільтроване
Вино червоне сухе «Сапераві нефільтроване» виготовлене з зібраного вручну високоякісного винограду сорту Сапераві, вирощеного в зоні Цінандалі. Дозріває в дубових бочках протягом 12 місяців. Характеризується ароматом смаженої кави, стиглої вишні та чорносливу, з легким присмаком ванілі. Саперави хорошо сочетается с дубовым ароматом.

Твіши
Teliani Valley

Біле напівсолодке вино Твіши
Біле напівсолодке вино Твіши контрольоване за місцем походження назви виготовлено з відбірного винограду сорту Цолікоурі у специфічній зоні Твіши в Лечхумі. Характеризується світл-ї бурштиновим забарвленням, ніжним, вишуканим смаком та фруктовим ароматом.

 

 

 

 

 

IWC (International Wine Challenge) вважається першокласним і найбільш скрупульозним міжнародним дегустаційним конкурсом в галузі виноробства, який оцінює кожне вино наослып та судить кожного по своїй вірності стилю, по регіону та старовині.

З 2005 року, напередодні продажу журналу та конкурсу видавничого Дому William Reed Publishing (тоді в конкурсі брало участь близько 9тис. зразків), і до цього дня конкурс є одним з наймасштабныших за кількістю заявок на участь. Так, в 2012 році судді оцінювали 10тис. зразків.

Висвітлює результати конкурсу, який проходить щорічно на початку квітня, журнал Wine & Spirit.

Дегустація проводиться наосліп в три раунди, протягом трьох тижнів. Для проходження до другого туру вино повинно набрати не менше 84 балів зі 100. Працює на конкурсі понад 400 суддів.Протягом строгих процесів суддівства, кожне вино, що претендує на медаль, перевіряється в трьох окремих випадках, щонайменше 10 різними суддями і нагороди включають медалі (Трофеї, золото, срібло, бронза) та премії високої оцінки і відмінної якості.