Сорт винограду Кісі


Сорт винограду Кісі (Kisi) - грузинський аборигенний технічний сорт винограду, середнього періоду дозрівання. 

Виноград використовується для отримання високоякісних столових вин і соків. 

Вина характеризуються яскраво вираженим ароматом білого персика і тропічних фруктів. 

Має світло-солом'яний колір і стійке післясмак

Кісі Мцване
Teliani Valley

Біле сухе столове вино Кісі Мцване
Вино біле сухе столове «Кісі Мцване» виготовлено з сорту винограду Кісі, вирощеного в селі Ахмета, та сорту винограду Кахетинський Мцване, вирощеного в селі Ікалто. Характеризується яскраво вираженим ароматом білого персика і тропічних фруктів. Має світло-солом'яний колір і стійкий післясмак.